Hodnocení obchodu

4,9 1841 hodnocení
5
1734x
4
77x
3
11x
2
3x
1
16x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora | 16.10.2019
JK Avatar autora | 15.10.2019
Naprostá spokojenost
MS Avatar autora | 15.10.2019
RV Avatar autora | 15.10.2019
Seriózní a rychle jednání , nejlepší cena
NS Avatar autora | 14.10.2019
Spokojenost,rychlé dodání.Nakupovala jsem již potřetí a vždy bez problému.
JS Avatar autora | 14.10.2019
vikajici mohu kazdemu doporucit.
JM Avatar autora | 13.10.2019
LM Avatar autora | 13.10.2019
AR Avatar autora | 13.10.2019
Přístroj funguje jak má, dodání bylo v pořádku a bez problemu
Avatar autora | 13.10.2019
Super.!
OH Avatar autora | 10.10.2019
JM Avatar autora | 10.10.2019
Spokojen jsem velmi. Dodaný nástroj je perfektní.
RN Avatar autora | 9.10.2019
Nemám výhrady.
O Avatar autora | 9.10.2019
Kvalitní obchod bez jakýchkoliv problémů! Objednání, expedice i doprava byly vskutku kvalitní a rychlé.
I Avatar autora | 9.10.2019
Zbozi mi bylo dodano rychleji nez jsem ocekaval coz povazuji za velke plus kdyz na nektere produkty jsem mel cekat 5 pracovnich dni a dorazilo mi vse uz treti den od objednavky. Taky me potesila slusna komunikace s prodejcem ktery me o kazdem kroku informoval. Ceny jsou uplne paradni oproti jinych obchodu a zbozi mi dorazilo v perfektnim stavu. Zkratka tomuhle obchodu nemam co vytknout a velice vam fandim,at se vam dari a obchody vam slapou.
AJ Avatar autora | 8.10.2019
KS Avatar autora | 8.10.2019
Vyborna spoluprace, rychle dodani.
ML Avatar autora | 8.10.2019
AM Avatar autora | 7.10.2019
LH Avatar autora | 7.10.2019
/* Skladem na prodejně - ihned k odeslání */
Toto zboží máme skladem přímo na prodejně v Praze, kde si jej můžete prohlédnout. Objednejte v pracovní den do 14 h a my Váš balíček předáme dopravci ten samý den.
/* Skladem - ihned k odeslání */
Objednejte v pracovní den do 14 h a my Váš balíček předáme dopravci ten samý den nebo převezeme na prodejnu v Praze, kde si zboží můžete od 15:30 vyzvednout.
/* Skladem - do 48 h */
Váš balíček odešleme nebo připravíme k vyzvednutí na prodejně do uvedeného data.
/* Skladem - do 3 dnů */
Váš balíček odešleme nebo připravíme k vyzvednutí na prodejně do uvedeného data.
/* Skladem do 3 dnů */
Váš balíček odešleme nebo připravíme k vyzvednutí na prodejně do uvedeného data.
/* Skladem - do 5 dnů */
Váš balíček odešleme nebo připravíme k vyzvednutí na prodejně do uvedeného data.
/* Na dotaz */
Toto zboží aktuálně není skladem.
O dostupnosti se můžete jednoduše informovat na emailu: info@promistry.cz.

Ověřeno našimi zákazníky

Více jak 1186 dotázaných zákazníků doporučuje náš obchod

Prohlédnout hodnocení obchodu

Petr
100%
  • Paní na výdeji velmi příjemná, vše proběhlo bez nejmenší chyby a rychle.
  • Navíc je super, že je možné bez problémů parkovat.

Rychlost, kvalita, cena.

STIHL
100%
  • Rychlé doručení.
  • Maximální spokojenost.

Oceňuji rychlé jednání a nadstandardní telefonickou podporu při specifikaci objednávky.

Honza M
100%
  • Dobrá kvalita zboží

Jsem NAPROSTO SPOKOJEN. Rychlost a bezproblémová, nepoškozená dodávka, příjemná cena, ale především skvělé jednání, tak obchodu moc a moc fandím


Autorizovaný
prodejce
Jsme autorizovaný prodejce této a mnoha dalších značek, garantujeme Vám 100% bezpečný nákup.

Doprava zdarma
nad 1000 Kč
Doprava zdarma na stovky výdejních míst již od 1000 Kč. Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za 59 Kč, nebo dopravu již od 99 Kč. Osobní odběr na prodejně Praha 9 - ZDARMA.

Objednávku
odešleme obratem
Toto zboží Vám doručíme kurýrem až domů nebo na výdejní místo do:

Přes 3000
výdejních míst
Zboží můžete vyzvednout na jednom z více než 3000 výdejních míst, nedaleko Vaší lokality.

Doprava zdarma na stovky výdejních míst již od 1000 Kč. Při nižší ceně objednávky můžete využít výdejní místa za 59 Kč, nebo dopravu již od 99 Kč. Osobní odběr na prodejně Praha 9 - ZDARMA.